«Вода Чернівці» - це інформаційний портал.

« назад до переліку

7 грудня 2016

Тара


Всі ми відносно часто використовуємо пляшки для води, хочемо ми цього чи ні. Досить часто нам приходиться повторно використовувати пляшки для води, навіть і одноразові. А ви задумувались, чому пластикові пляшки для води називаються одноразовими і як їх багаторазове використання може впливати на Ваше здоров’я?

 

БАКТЕРІЇ В ПЕТ ТАРІ


Використовуючи одноразову пляшку для води вдруге, Ви піддаєте себе ризику, який підвищується прямо пропорційно кількості повторного використання пластикової тари. Тому що вода декілька хвилин приймає удар всіх шкідливих елементів та сполук з цієї тари. Ваша тара не проходить достатнього очищення та дезінфекції, в рельєфних частинах такої пляшки накопичуються і застоюються БАКТЕРІЇ та ШКІДЛИВІ РЕЧОВИНИ, які потім потрапляють у Ваш організм та можуть навіть призвести до харчових отруєнь.

 

ЯК ІЗ ЦИМ БОРОТИСЬ


Навіть спеціальні пляшки для води багаторазового використання не є повністю безпечними. В таких пляшках також утворюються тріщини, в яких накопичуються і застоюються бактерії та шкідливі речовини. Тому, за такими пляшками також потрібний догляд.


Найкраще для миття пластикових пляшок підійде тепла мильна вода. Тому що холодна або гаряча вода, а також просте тертя приведуть до пошкодження пляшки.